Hoi, mijn naam is Marlou & Sonja

Motto: "Drop into the talent gap"

Persoonskenmerken:

Creatief

Empathisch

Authentiek

Mijn vakgebied:

HSP coaching

Zelfvertrouwen & assertiviteit

Locatie: Geleen

Praktijk naam: Stichting ConnEQt

Wie ben ik...

Stichting ConnEQt is een veilige, creatieve en stimulerende plek voor Hoogbegaafde kinderen/ jongeren.

Onze coaches en begeleiders zijn op dit gebied allemaal ervaringsdeskundigen, wat het gemakkelijker maakt om zich in te leven in de belevingswereld van deze kinderen/ jongeren en de problemen waar zij mee te maken hebben. Uit ervaring blijkt dat zij zich bij ons hierdoor meteen gehoord en gezien voelen.

Door een divers team kunnen we bij bijna alle typen kinderen aansluiten, of je nu creatief begaafd bent, of een computernerd, je komt altijd iemand tegen bij ons die je hier nog verder in weet uit te dagen en je hier iets in kan leren, of stimuleren.

Hoe ik werk...

Door groepscoaching aan te bieden gedurende 4-6 dagdelen per week ontmoeten de deelnemers peers en gedurende de dag krijgen ze een groot aanbod van activiteiten en activerende begeleiding, wat hen uitdaagt om zichzelf weer te kunnen en willen ontwikkelen.

Daarnaast zijn er een aantal individuele coaching momenten gedurende deze dagen, waarin samen met de deelnemers gekeken en gewerkt wordt aan eerder opgestelde doelen.Ons systeem is opgebouwd uit 5 levels, die de deelnemers op eigen tempo doorlopen.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Kinderen en jongeren die vastlopen in het reguliere onderwijs en/of door hun Hoogbegaafdheid knel komen in de maatschappij kunnen bij ons terecht, met een grote diversiteit aan zichtbare problematiek.

Bijvoorbeeld:

  • over aangepaste jongeren met burn-out
  • kinderen en jongeren met depressieve klachten-onderpresteerders
  • kinderen en jongeren die zichzelf niet herkennen in de maatschappij om zich heen en hierdoor wellicht wat sociale angsten ontwikkelen-
  • jongeren/kinderen met faalangst
  • HSP'ers

Iets over mijn achtergrond…

Bij Stichting ConnEQt werken SKJ geregistreerde coaches en een geregistreerde neuro-psycholoog.

Het zijn mensen die allemaal deskundig zijn op het gebied van Hoogbegaafdheid (allemaal ervaringsdeskundig en soms ook zelf een thuiszitter geweest).

Persoonlijk ben ikzelf al meer dan 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en heb daarnaast een (kinder)coaching praktijk gehad. Ik heb me gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van thuiszitters, ik heb een dochter die ook uitviel in het reguliere onderwijs.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional