Hoi, mijn naam is Anniek Gralla

Motto: "Meer dan jezelf kan je niet worden, maar je kan wel iedere dag meer jezelf worden - live your design."

Persoonskenmerken:

Energiek

Humoristisch

Empathisch

Mijn vakgebied:

Lifestyle coaching

Body & mind coaching

Mindset - Human Design

Locatie: Oirsbeek

Praktijk naam: Your Design coaching & training

Wie ben ik...

Hiiii... Ik ben Anniek, trotse eigenaar van Your Design coaching & training. Geboren en getogen in België, maar ondertussen al ruim 15 jaar woonachtig in Nederland, op dit moment in het mooie Oirsbeek. Hier woon ik samen met mijn man en onze geweldige kids. Ik word vaak omschreven als een energiek, zeer toegankelijk, en vooral empatisch persoon. Van mijn collega's kreeg ik vaker terug dat ik een natuurlijke manier heb van anderen uitdagen, in hun kracht zetten en laten nadenken. Kan daar zelf niet meer zoveel aan toevoegen, behalve dan dat ik communicatie en eerlijkheid super belangrijk vindt. Als ik mezelf dan moet samenvatten -  what you see is what you get. Ik heb in het sporten een enorme uitlaatklep gevonden, en daarnaast vind ik het heerlijk om omringd te zijn door allemaal lieve mensen, het sociale dier in mij, maar ik vind het ook fantastisch om me heerlijk terug te trekken, even in mijn eigen bubbel zitten.

Hoe ik werk...

Ik help jou om weer terug eigenaar te zijn over je eigen leven en je eigen gezondheid. Ik ga met jou terug naar de essentie van wie je bent, terug naar jouw basis. Dit op jouw gezondheidsniveau maar ook op jouw energetisch niveau. Ik laat je zien hoe dat jij weer kan gaan leven vanuit rust en vertrouwen, in plaats van te overleven vanuit haast en spanning. Je zal leren hoe jij vanuit je hoofd terug kan gaan naar je hart. Ik ben vooral ook praktisch ingesteld, dus dit is ook wat je binnen mijn aanbod kan verwachten. Je leert en ervaart immers door het te doen, en niet door er alleen maar over te praten. Hoe praktisch werk ik dan? Je lichaam is niet van vandaag op morgen ziek, dat is een proces, en dat proces doorloop ik graag met jou. Dit doe ik middels een online gezondheidscheck (vragenlijst) waarin we de 4 belangrijkste gezondheidssystemen bekijken. Dit proces kan trouwens preventie, pré klinisch als curatief helpend zijn, want ik heb geleerd dat ons lichaam super krachtig is, als het maar ontvangt wat het nodig heeft. Vanuit die gezondheidscheck, kunnen we kijken waar de aandachtsgebieden te vinden zijn. En om zeker te zijn van de tekorten of overschotten in een aandachtsgebied werken we met eenvoudige thuis testen. Meten = weten, want zo kunnen we immers jouw lichaam ECHT geven wat het nodig heeft om die duurzame gezondheid te behouden of terug te bereiken. Om weer eigenaar te kunnen zijn van jezelf werk ik met de DiSC methode en Human Design. Beide methodes zijn een mooie tool om in kaart te brengen waar jou talenten, stressoren, valkuilen en kwaliteiten liggen. Deze methodes zorgen ervoor dat jij weer in jouw kracht komt te staan, dat jij weer designer wordt van jouw leven.

Waar ik je verder mee kan helpen..

  • holistisch en natuurlijk (orthomoleculair) gezondheidstraject (preventief -  pré klinisch - curatief)
  • verzuim preventie
  • jouw of een team weer in de kracht laten staan. Weer laten leven in plaats van overleven
  • online programma: Unlock en live your design: dit programma bevat alle onderdelen die hierboven beschreven zijn. Het is een totaal pakket op eigen tempo te volgen)

Iets over mijn achtergrond…

Afgestudeerd als Ergotherapeute, heb ik 19j lang met een groot hart in de zorg gewerkt. Dit zowel op de uitvoerende werkvloer, behandelaar (SI therapeut en ergotherapeut) als coördinerend teamleider. Ik heb ervaringen mogen opdoen binnen verschillende multiproblem doelgroepen. Het is dan ook door deze gevulde rugzak dat ik gegroeid ben tot wie ik nu ben, en ik mijn kernkwaliteiten volledig kan benutten en kan inzetten binnen mijn eigen bedrijf, Your Design. Ik heb tijdens mijn werkervaring zelf mogen ervaren en veel mogen ervaren bij collega's dat we al snel vergeten dat we een keuze hebben, dat we zelf eigenaar/ designer zijn van ons eigen leven, vandaar ook dat ik ervoor gekozen heb om mijn bedrijf deze naam te geven, het omvat namelijk alles wat ik voor jou kan betekenen!

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional