Veel gestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan Limburg Groeit?

Wij vinden dat coaching, training en begeleiding voor iedereen toegankelijk, transparant en vindbaar moet zijn. Vandaar dat er voor de zoekfunctie naar de juiste professional géén kosten zijn verbonden.

Voor professionals die zich willen aansluiten bij het regionaal platform van Limburg Groeit en een persoonlijke profielpagina willen laten samenstellen, geldt een geringe maandelijkse bijdrage.

Als professional word je opgenomen in ons deskundig netwerk, kun je gratis deelnemen aan inspiratiesessies en bijeenkomsten voor kennisdeling en krijg je toegang tot het interne forum van Limburg Groeit.

Hoe vind ik de juiste professional?

Er zijn verschillende manieren om de juiste professional te vinden bij jouw specifieke (ontwikkel)vraag;

  • door het invullen van 'stel jouw vraag aan ons' via de homepagina. Op basis van jouw vraag gaan wij persoonlijk op zoek in ons professioneel netwerk voor de juiste professional. Binnen drie werkdagen ontvang je van ons een voorstel van één of meerdere professionals. Niet tevreden? Dan gaan we gewoon opnieuw op zoek.
  • via 'overzicht professionals'. Hier presenteren een aantal professionals zich aan het publiek. Let op: niet alle professionals van Limburg Groeit, staan vermeld op deze pagina. Vul gerust jouw persoonlijke voorkeuren in via de zoekfunctie 'vind jouw professional'.
  • via 'soorten coaching'. Op deze pagina kun je op het expertisegebied van de professional zoeken. Aan elk expertisegebied zijn meerdere professionals gekoppeld.
  • door een e-mail te sturen met je specifieke (ontwikkel)vraag naar info@limburggroeit.nl

Hoe wordt de kwaliteit geborgd?

Naast dat alle professionals hun eigen deskundigheid op peil houden, worden alle professionals bij Limburg Groeit door de oprichter gescreend op relevante werkervaring en opleidingen.

Tevens dient elke professional zich te committeren aan een aantal belangrijke gedragswaarden van Limburg Groeit.

Er vinden daarnaast kennisdeling-sessies plaats tussen de professionals om kennis op peil te houden en te delen. Het is ook mogelijk om een review over een coach in te sturen via het e-mailadres info@limburggroeit.nl.

Hoe kom ik in contact met een professional?

Bij elk profiel van de professional is de mogelijkheid om een persoonlijke vraag te stellen. Je vraag wordt direct doorgestuurd en je kunt per ommegaande een reactie verwachten van de betreffende professional.

Ik ben een professional. Waar kan ik meer informatie vinden over wat Limburg Groeit voor me kan betekenen?

Je kunt via de e-mail info@limburggroeit.nl meer informatie aanvragen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen.

Ik ben een professional. Moet ik aangesloten zijn bij een beroepsvereniging om aan te sluiten bij Limburg Groeit?

Nee, dat hoeft niet. Het is geen vanzelfsprekendheid dat je alleen een goede coach, trainer of begeleider bent als je aangesloten bent bij een beroepsvereniging. Lidmaatschapskosten van een beroepsvereniging kunnen best hoog zijn en wegen niet altijd op tegen de voordelen.

Bij Limburg Groeit willen we op voorhand geen professional uitsluiten. Iedere professional  doet ertoe.

Uiteraard doen we wel screening naar relevante werkervaring en opleidingen en wordt de kwaliteit gemonitord.

Wat zijn de voordelen van Limburg Groeit?

Via Limburg Groeit wordt coaching, training en begeleiding toegankelijk, transparant en vindbaar gemaakt in één regio.

Er zijn veel professionals die met mensen werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Er zijn ook veel mensen in onze regio die ondersteuning kunnen gebruiken om een volgende ontwikkelstap te zetten. Limburg Groeit vindt en verbindt deze mensen met elkaar. We brengen mensen samen.

Daarnaast creëren we een netwerk van professionals (coaches, trainers en begeleiders) die elkaar kunnen versterken in hun vak. Juist door in één regio professionals met elkaar te verbinden, wordt de regio krachtiger en vitaler.

Heb je een andere vraag stel hem dan hier:

Contact

Vind de professional die bij jou past

Voor elke ontwikkelvraag is passende ondersteuning te vinden. De vorm van deze ondersteuning kan erg verschillend zijn. Gelukkig zijn er ook veel professionals in de regio die jou verder kunnen helpen. Ieder met een eigen expertise.

Stel jouw vraag aan ons