Limburg groeit

Nederland telt inmiddels meer dan 96.000 coaches!

Ook in Limburg is het aantal coaches, trainers, begeleiders en therapeuten exponentieel gegroeid.
Voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling of begeleiding is de zoektocht naar de juiste persoon ingewikkeld geworden. Want waar begin je met zoeken, bij Google? En hoe weet je of die persoon dan bij je past?
Wij helpen mensen elkaar te vinden door middel van een persoonlijke matching en via ons uitgebreid en deskundig netwerk.

In 2019 troffen drie Limburgse coaches elkaar in een informele setting. Ieder met eigen expertise…maar ook alle drie met een soortgelijke missie: mensen ondersteunen bij het groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Als mensen kunnen groeien en ontwikkelen zal dit ongetwijfeld een positief effect hebben op hun omgeving. In feite groeit de omgeving dan met hun mee.

Vanuit de overtuiging dat iedereen wel eens in zijn/haar leven een extra steuntje (groot of klein) in de rug kan gebruiken, werden tijdens deze ontmoeting de eerste ideeën uitgewisseld om samen te werken in een netwerk van professionals.
Een deskundig en veelzijdig netwerk voor mensen die op zoek zijn naar een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling, in hun eigen regio!
En zou het dan niet mooi zijn, dat deze professionals ook elkaar een stap verder kunnen brengen in hun ontwikkeling als coach, trainer of therapeut?

Na een voorbereiding van 1,5 jaar werd er geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuw regionaal platform voor groei en ontwikkeling in Limburg. Door middel van een samenwerking van lokale ondernemers werden de contouren van het platform steeds zichtbaarder.. En voila, in december 2021 vond de feestelijke lancering plaats van het platform Limburg Groeit.

Hoe het begon..

Een terugblik

Lokale vindbaarheid,
transparantie en toegankelijkheid

Limburg Groei streeft ernaar om training, coaching en begeleiding transparant, toegankelijk en vindbaar te maken voor iedereen.

Met één platform voor de hele regio, wordt de lokale vindbaarheid van trainers, coaches en begeleiders aanzienlijk vergroot. Dit helpt zowel de coach zoekenden als de professionals bij het maken van een goede, onderlinge match.

Naar een inclusieve samenleving: Iedereen doet ertoe!

Iedereen doet ertoe!  Daar maakt Limburg Groeit zich sterk voor. In het bijzonder voor kinderen die opgroeien in een (sociale) omgeving waarin niet alles vanzelfsprekend is. Bijv. omdat ze niet mee kunnen gaan met schoolreisjes, nooit naar een pretpark kunnen gaan of geen nieuwe kleding kunnen dragen. Een extra steuntje in de rug kan voor deze kinderen van hele grote betekenis zijn.

Limburg Groeit steunt Stichting Kansarme Kinderen in Nederland. Deze kinderen verdienen een eerlijke kans om te kunnen groeien!

Vind de professional die bij jou past

Voor elke ontwikkelvraag is passende ondersteuning te vinden. De vorm van deze ondersteuning kan erg verschillend zijn. Gelukkig zijn er ook veel professionals in de regio die jou verder kunnen helpen. Ieder met een eigen expertise.

Stel jouw vraag aan ons