Hoi, mijn naam is Annyck Vromen

Motto: "Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden"

Persoonskenmerken:

Intuitief

Empathisch

Betrouwbaar

Mijn vakgebied:

Loopbaancoaching & advies

Werk-prive balans coaching

ACT

Locatie: Heerlen

Praktijk naam: Frisse Blick Coaching

Wie ben ik...

Ik ben Annyck. Woonachtig in Heerlen, samen met mijn partner Sonny, onze 2 jonge kids en een border collie.

In 2021 ben ik zelf via loopbaancoaching erachter gekomen wat ik het liefste doe: mensen coachen in meer zichzelf zijn en naar een beter (werk)leven. Ik ben als zelfstandig loopbaancoach gestart en doe dit werk echt met veel enthousiasme. Ik ben van nature betrokken, empathisch, oplossingsgericht en behulpzaam. In mijn werk als loopbaancoach vind ik het belangrijk dat mijn coachees zich snel op hun gemak voelen, kwetsbaar durven zijn en zich echt gezien voelen. Dat krijg ik gelukkig ook terug van klanten. In mijn vrije tijd lees ik graag (tweedehands) boeken over zingeving, spiritualiteit, persoonlijke groei en mindset, wandel ik in de natuur met de hond (dan krijg ik de beste ideeën), dans en zing ik met de kinderen en ga ik graag uit eten of lunchen met vriendinnen. Ik kan genieten van een goede cappuccino, zelfgemaakte baksels, humoristische Instagram filmpjes en bruiloften (al wil ik zelf niet trouwen).

Hoe ik werk...

Loopbaancoaching is naar mijn mening het waardevolst als er een goede klik is. Daarom bied ik via mijn website altijd een gratis en vrijblijvend loopbaangesprek aan. Hierin bespreken we kort jouw situatie en loopbaanvragen en kun jij mij vragen stellen. Daarna bekijken we samen of mijn loopbaancoaching voor jou van betekenis kan zijn.

Mijn trajecten bestaan uit een intake en een aantal sessies, meestal zijn 4 sessies voldoende. Extra sessies zijn altijd mogelijk en bespreekbaar. In de intake bespreken we jouw levensverhaal: wie ben je, wat heb je meegemaakt en wat heeft je gemaakt tot de mens die je nu bent. In de sessies bespreken we de inzichten die je opdoet aan de hand van reflectieopdrachten die je van mij per mail ontvangt. De opdrachten zijn gericht op energiebalans, kwaliteiten, hoe je naar werk kijkt en de gedachten die je hebt en die je tegenhouden om bepaalde keuzes te maken. Daarnaast maak ik in de sessies gebruik van laagdrempelige en inzichtgevende werkvormen zoals het Kernwaardenspel en de Beroepenschatkist.

We sluiten af met een concreet actieplan, waar je zelfstandig mee verder kunt. Ik ben daarna altijd nog per mail beschikbaar voor vragen en ben graag op de hoogte van waar iemand terecht is gekomen. Mijn coaching omschrijf ik als laagdrempelig, luchtig, open en met humor.

Waar ik je verder mee kan helpen..

  • als je geen voldoening (meer) ervaart in je werk. Het kost je energie en je merkt dat je met steeds minder plezier gaat
  • als je het gevoel hebt dat je meer kunt, maar hebt geen flauw idee waar je moet beginnen
  • als je graag wilt weten welk werk goed bij je past, bij wie je bent en wat je kunt
  • als je minder stress wilt, een betere privé-werk balans en beter keuzes kunnen maken vanuit jezelf
  • als je werk wilt waar je in uitblinkt, waar je echt van betekenis kunt zijn en waar je op zondagavond naar uitkijkt in plaats van die buikpijn aan de start van de werkweek

Iets over mijn achtergrond…

Na mijn afstuderen als orthopedagoog aan de universiteit in Nijmegen ben ik werkzaam geweest in het onderwijs en de jeugdzorg. Hier heb ik in 2021 afscheid van genomen om te gaan doen wat veel beter bij mij past: coachen op loopbaangebied. Ik heb de ACT basisopleiding gevolgd, NLP en trainingen in systemisch werk en transactionele analyse.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional