Hoi, mijn naam is Bibi Cammaert

Motto: "Design your own happiness"

Persoonskenmerken:

Pragmatisch

Creatief

Positief

Mijn vakgebied:

Businesscoach

Communicatie coaching

Locatie: Tegelen

Praktijk naam: BE COM | marketing & communicatie

Wie ben ik...

Mijn naam is Bibi Cammaert, ik woon in Tegelen en ben naast de verschillende professionele rollen in mijn leven ook moeder van een prachtige dochter.

Na een persoonlijk ontwikkeltraject rondom mijn perfectionisme deed ik zoveel nieuwe inzichten op en leerde ik zoveel dat ik in 2018 besloot om 2 nieuwe initiatieven te starten.

Het eerste is BE TIME een inspiratieplatform waar ik ondernemers en bedrijven, die anderen helpen bij persoonlijke ontwikkeling, een podium bied om hun diensten, expertise of kennis te delen. Omdat mijn ambities groot zijn bied ik ze tegenwoordig een écht podium aan, in het theater.

Het tweede is het oprichten van een eigen marketing en communicatiebureau: BE COM waar ik zzp'ers, bedrijven en organisaties help bij het waarmaken van hun ondernemersdroom. Sindsdien houd ik me graag bezig met allerlei manieren om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen.

Als ik niet aan het werk ben vind ik het heerlijk om te wandelen, mijn huis te decoreren, te creëren,  te sporten  en (dag)tripjes te maken. Oh ja, en skiën op ribbeltjespistes maar dat leg ik graag uit als we elkaar persoonlijk spreken 😊

Hoe ik werk...

Ik zet mij met al mijn enthousiasme en positiviteit in om een ander verder te helpen in het waarmaken van zijn of haar ondernemersdroom. Ik doe dit door goed te luisteren, het creëren van de juiste mindset, het formuleren van doelstellingen en het bedenken van een efficiënte strategie. Op een manier die de persoon en het bedrijft dient. Hiervoor gaan we op zoek naar de identiteit en het onderscheidend vermogen zodat er gecommuniceerd kan worden vanuit authenticiteit en eigen kracht.

Ik werk veelal vanuit mijn eigen ontwikkeld S-model waarmee ik je in 8 stappen door het programma Van Awareness naar Become leid. Van bewustwording naar wie je wilt worden als bedrijf.

Ik zet met liefde al mijn creativiteit in om de klant vleugels te geven zodat deze nog meer kan fladderen, uitvliegen, zijn horizon kan verbreden en verder kan ontwikkelen.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Ik help je graag:

  • Als je in één keer een goede marketingbasis wilt neerzetten maar je weet niet hoe.
  • Als je een bedrijf wilt starten maar je hebt nog geen logo, huisstijl of website.
  • Als je structuur wilt aanbrengen in je aanbod zodat het voor de klant duidelijk is wat je doet.
  • Als je wilt weten hoe je beïnvloedingspsychologie kunt inzetten om nog meer klanten te helpen.
  • Als je op zoek bent naar een sparringpartner die met je meedenkt en je op weg helpt.
  • Als je op zoek bent naar een trainer op het gebied van marketing, communicatie of beïnvloedingspsychologie.
  • Als je een event wilt organiseren over persoonlijke ontwikkeling.

Iets over mijn achtergrond…

Inmiddels heb ik meer dan 28 jaar ervaring in de marketing- en communicatiebranche en heb ik gewerkt bij verschillende profit en non-profit organisaties. Naast het hebben van een eigen bedrijf ben ik ook stafmedewerker communicatieadvies en beleid bij Onderwijsgroep Buitengewoon, gediplomeerd beïnvloedingspsycholoog en organiseer ik graag evenementen.

Ik blijf me ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen op allerlei gebieden die ik leuk vind. Never a dull moment 😊

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional