Hoi, mijn naam is Chantal Bieshaar

Motto: "Contact is de waardering van het verschil"

Persoonskenmerken:

Resultaatgericht

Intuitief

Doortastend

Mijn vakgebied:

Training

NLP

Mindfulness

Traumaverwerking

Locatie: Geulle

Praktijk naam: Heart Systems Nederland

Wie ben ik...

Ik ben Chantal en heb ruim 21 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende (management) functies, waarvan ruim 15 jaar op het gebied van Human Resources.

Na een wereldreis van zes maanden samen met mijn man besloot ik mijn eigen passies verder vorm te gaan geven en startte ik in 2007 mijn eigen HR Interim management en adviesbureau BeHuman.

Na het afronden van mijn NLP Masterpractitioner in 2004 ontwikkelde ik een nieuwe passie: NLP aan anderen overdragen. Na twee jaar te hebben geassisteerd in de NLP Opleidingen, werd ik vanaf begin 2010 co-trainer bij Heart Systems. Per 1 januari 2012 ben ik hoofdtrainer en eigenaar van Heart Systems Nederland.

Ik geef (internationaal) gecertificeerde NLP opleidingen en heb daarnaast een combinatie training NLP FIT ontwikkeld waar ik NLP, Mindfulness en individuele coaching combineer voor mensen met stress en burn-out of chronische pijnklachten.

In de coachpraktijk werk ik daarnaast met Integral Eye Movement Therapy (IEMT). De IEMT trainingen worden bij Heart Systems door Anne Ten Brinke gegeven. Maar daar blijft het niet bij. Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met ontwikkeling en zoek daarom ook graag de diverse randgebieden op.

Mijn passie: “Mensen en organisaties ondersteunen in het proces van ontwikkeling en mensen bewegen tot het maken van keuzes om hun eigen passies te blijven volgen. Daar hoort een stuk ontwikkeling bij, maar natuurlijk ook het nemen van verantwoordelijkheid. Bewust worden dat het leven een continu ontwikkelingsproces is en mooier nog: bewust worden dat je dit zelf kunt beïnvloeden. Zowel NLP als Mindfulness zijn niet alleen schitterende instrumenten maar vooral een manier van leven. En dit aan anderen overbrengen is mijn passie!”

Hoe ik werk...

Er is natuurlijk een verschil of er een training of coaching wordt gestart, maar belangrijk in mijn werkwijze is het persoonlijke contact.

Zo werken we hier met kleine groepen tot maximaal 12 personen in de trainingen. Je kunt vooraf deelnemen aan de gratis introductieworkshop om kennis te maken of ik zal een persoonlijk intake gesprek plannen voordat je een training start.

Dit geldt ook voor de coaching: er zal eerst een intake plaatsvinden en die is gratis. Daarna zullen we in een eerste sessie altijd starten met het in kaart brengen van het gewenste resultaat, de obstakels en de benodigde resources. Dit zal vervolgens het uitgangspunt zijn van de vervolgsessies.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Binnen de NLP-opleidingen staat persoonlijke ontwikkeling op het gebied van communicatie, gedrag en veranderingsprocessen centraal.

In de coaching ligt de focus op het gebied van stress en burn-out, chronische pijnklachten, trauma en angsten. Gezien mijn ervaring in het bedrijfsleven kun je bij mij ook terecht als je - als manager of medewerker - vastloopt in je werk (geen loopbaancoaching).

Iets over mijn achtergrond…

Voor een uitgebreid overzicht van mijn werkervaring en opleidingen verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel of de website https://www.heartsystems.nl/wie-zijn-wij/

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional