Hoi, mijn naam is Daniella Vessies- Schabelreiter

Motto: "Groot of klein, iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn!"

Persoonskenmerken:

Holistisch

Creatief

Empathisch

Mijn vakgebied:

Kindercoaching

NLP

Hypnose

Locatie: Roermond

Praktijk naam: Vescha Coaching

Wie ben ik...

Ik ben Daniella, trotse moeder van 2 zonen en gelukkig getrouwd.Daarnaast wordt ons gezin vergezeld door onze 3 lieve honden.

Als ik mezelf omschrijf, ben ik iemand die erg empathisch en zorgzaam is. Waardoor ik op jonge leeftijd altijd al bezig was om ander mensen te helpen en dit nog steeds graag doe. Toen ik 10 jaar geleden aan mijn eerste opleiding begon, Nieuwetijds kindercoach, was ik vastbesloten om mijn praktijk te beginnen. Toch kwam er wat anders op mijn pad. Voor mij een teken dat het nog niet mijn tijd was en ikzelf nog een aantal lessen moest leren.

Ik zie het leven als een grote survivaltocht, waar je steeds weer opnieuw moet opstaan en leren uit de obstakels die je tegen komt.In de afgelopen 10 jaar ben ik wel door blijven gaan met opleidingen en cursussen.

Mijn keerzijde kwam toen ik de opleiding NLP ging doen. Daar werd weer opnieuw duidelijk dat mijn hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van mensen. Het opzetten van mijn praktijk was dan ook echt een cadeautje aan mezelf, omdat hier al mijn liefde in zit. Ik geniet ervan om te mogen werken met jong en oud die nog niet weten hoe ze de obstakels in hun survivaltocht moeten omzeilen of oplossen.

Hoe ik werk...

Wat ik heel belangrijk vind is dat we samen een klik hebben. Jij moet jezelf kunnen zijn en je veilig voelen bij mij. Daarom zullen we eerst een kennismakingsgesprek hebben. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Als het klikt tussen ons, dan ontvang je een intakeformulier voor jezelf of voor je kind en maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Aan de hand van jouw hulpvragen gaan we kijken welke coachvorm het beste bij jou past. Dit kunnen coachgesprekken zijn, maar ook Hypnose, IEMT of Reiki kunnen worden toepast. Heb je een kind wat ondersteuning of begeleiding nodig heeft, dan gaan we kijken in het gesprek waar ik die kan bieden. Daarna ga ik met jullie kind aan de slag. Dit gaat doormiddel van coachgesprekken, kindermeditaties, creatief bezig zijn en spel.

Heeft je kind dyslexie of moeite met lezen en schrijven, dan heb ik een andere aanpak. Dan kom je als ouder(s) samen met je kind naar de coachsessie en gaan we samen aan de slag. Want als ouder speel je hierin een belangrijke rol.

Waar ik je verder mee kan helpen..

  • Belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je stagneert in je leven.
  • Trauma’s en onverwerkte emoties.
  • Chronische pijnklachten, denk hierbij aan fibromyalgie, migraine, maag/darmklachten etc.
  • Faalangst, stress, verlaagt zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen etc.
  • Niet weet welke keuzes je in je leven moet maken.
  • Hooggevoelige kinderen.
  • Kinderen met dyslexie, of moeite met lezen, schrijven en automatiseren.

Iets over mijn achtergrond…

De afgelopen jaren ben ik vooral actief in ons ICT-bedrijf. Hier doe ik vooral de administratie. Ik ben altijd erg creatief, dus heb ik daarnaast jaren geleden een eigen bakwinkel gehad. Ik gaf hier oa. workshops en organiseerde kinderfeestjes. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gedaan o.a. Nieuwetijds kindercoach, Reiki, NLP, IEMT, Hypnose en Kernvisie methode.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional