Hoi, mijn naam is Debbie van Cleef

Motto: "Verbeter je website zodat je meer klanten trekt. Automatiseer taken waar je niet blij van wordt."

Persoonskenmerken:

Energiek

Intuitief

Creatief

Mijn vakgebied:

Businesscoach

Communicatie coaching

Training

Locatie: Sittard

Praktijk naam: VA for Adventure

Wie ben ik...

Ik word door vrienden en familie omschreven als een vrolijk, gevoelig, energiek en loyaal persoon. Het ondernemen heeft me veel waardevols gebracht op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en toffe mede-ondernemers.

Hoe ik werk...

Ik help ondernemers zoals jij met de online marketing vraagstukken. Ik ondersteun je met je website, ik help je met het opzetten van een online academie en het implementeren van marketingfunnels. Ik werk graag samen met coaches, trainers en therapeuten op het intuïtieve en/of spirituele vlak.

Praktisch gezien komt mijn werk hier op neer:* ik ben je sparringpartner en ik spreek je taal* ik regel de techniek en knoop alles voor je aan elkaar* ik help je om je (potentiële) klant zo helder mogelijk aan te spreken

Waar ik je verder mee kan helpen..

Je kunt je website verbeteren, door een potentiële klant de mogelijkheid te geven om een intake in jouw agenda te plannen, juist op het moment dat de nood het hoogst is. Je wilt meer klanten kunnen coachen in minder tijd. Met een online academie kun je je coachees o.a. theorie en oefeningen bieden, zodat je dat niet meer aan iedere coachee opnieuw hoeft uit te leggen.

Iets over mijn achtergrond…

Ik heb meer dan 20 jaar in loondienst in de ICT gewerkt. Nooit gedacht dat ik ondernemer zou worden, maar in 2017 heb ik de stap toch gewaagd. :-)

Tijdens loondienst heb ik veel trainingen gegeven en die kennis en ervaring zet ik nu voor mijn klanten in. Ik vind het heerlijk om voor mijn klanten (die vaak technisch niet sterk zijn) de rots in de branding te zijn.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional