Hoi, mijn naam is Indra Kusters

Motto: "Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Persoonskenmerken:

Energiek

Empathisch

Authentiek

Mijn vakgebied:

Social Media coaching

Locatie: Neeritter

Praktijk naam: INDRA

Wie ben ik...

Ik ben Indra, de trotse eigenaar van mijn bedrijf INDRA, dat dit jaar alweer 5 jaar bestaat. Geboren en getogen in België. Ze noemen me daarom ook wel 'Belse Madam'.

Ik woon ondertussen 8 jaar in het mooie dorpje Neeritter, vlak tegen de Belgische grens, samen met mijn man Bas en twee geweldige zoons, Milan (15) en Tren (7). 'Men' zegt dat ik barst van enthousiasme, positiviteit, energie en de gave om verbindingen te leggen. En hier ben ik het helemaal mee eens :-)

Tussen het werken door, vind je mij al wandelend met onze lieve pup Bo, een adoptiehond uit Griekenland. Verder probeer ik op mijn 46e mijn lichaam in vorm te houden met polefitness. Een wekelijkse boost voor mijn zelfvertrouwen. En het bewijs dat leeftijd maar een nummer is! Daarnaast daag ik mezelf sinds vorig jaar uit om te leren golfen. Voor mij vooral een les in geduld.

Hoe ik werk...

Ik help ondernemers om in minder tijd, maar vooral met veel plezier en gemak, zichtbaar te zijn op social media. Niet alleen via praktische strategieën en handige tools, maar ook door middel van een persoonlijke groei in mindset en zelfvertrouwen.

Ik laat je zien hoe je door dicht bij jezelf te blijven, ook online, de leukste klanten aantrekt die écht bij je passen. Mijn passie voor social media deel ik via Instagram en LinkedIn, waar ik mijn kennis en eigen ervaringen graag deel om anderen te inspireren.

Daarnaast verzorg ik 1-op-1 inspiratie boostsessies en workshops over content en reels. Ook ontzorg ik klanten door hun social media beheer uit handen te nemen.

Waar ik je verder mee kan helpen..

De top 3 van uitdagingen bij ondernemers op gebied van social media is: 1. gebrek aan tijd, 2.inspiratie en 3.kennis. Dus als je met één of meerdere van de volgende punten geholpen wil worden, drink ik graag een kop koffie of thee met je:

  • Je groeit niet verder op je social media kanalen
  • Je weet niet of jouw profiel nog aan de eisen van vandaag voldoet
  • Je wil meer uit je Social Media kanalen halen en weet niet hoe
  • Het kost je veel tijd en energie om je Social Media kanalen bij te houden
  • Je trekt niet de juiste klanten aan
  • Je weet niet goed wat je elke keer weer aan content moet verzinnen
  • Je weet niet goed wat je elke keer weer aan content moet verzinnen
  • Je vindt het spannend jezelf te laten zien op Social Media
  • Je Social Media valt steeds van jouw prio lijstje af
  • Je doet maar wat op Social Media

Iets over mijn achtergrond…

Mijn eigen bedrijf bestaat nu 5 jaar. Hiervoor ben ik zo'n 20 jaar werkzaam geweest binnen Marketing & Customer Service afdelingen.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional