Hoi, mijn naam is Linda Leijsten

Motto: " Groei van binnenuit"

Persoonskenmerken:

Rustig

Resultaatgericht

Authentiek

Mijn vakgebied:

Burn-out en Stress hantering

Training

Therapie

Locatie: Meterik

Praktijk naam: Innergroei

Wie ben ik...

Mijn naam is LindaLeijsten en ik geloof erin dat iedereen het vermogenheeft om op een veerkrachtige manier door het leven te gaan. Innergroei staat voor bewustwording, inzicht krijgen in hoe je lichaam werkt en hoe je er mee samen kunt werken zodat je lekker in je vel zit. Vanuit mijn ervaring en kennis drijft het mij om andere op hun weg te inspireren, bewuster te maken en aan te moedigen.

 Ik vind het super inspirerend om mensen te begeleiden en trainingen te geven om daarmee het bewustzijn te vergroten aangaande stress. De uitspraak: "Practice what youpreach" is een van mijn favoriete. Want juist doordat ik begrijp, voel en ervaren heb hoe je met stressvolle situaties om kunt gaan, kan ik jouw begeleiden in je transformatie en (her)vinden van je ware zelf.

Hoe ik werk...

Ik geloof erin dat jemet de juiste begeleiding jouw kwaliteit van leven vergroot. 

Als holistisch therapeut maak ik gebruik van behandelvormen vanuit de lichaamsgerichte psychotherapie.Ik begeleid je in een veilige setting, waarin we samen kijken naar je hulpvraag. Tijdens het consult biedt ik je handvaten en tools en zal er dooreen verhelderende vraagstelling waardevolle inzichten en bewustwording ontstaan.

Waar ik je verder mee kan helpen..

  • Stressvolle momenten en situaties
  • Traumatische gebeurtenissen
  • Moeite om bij jezelf te blijven/grenzen aan te geven
  • (Her)ontdekken van je ware zelf (Leef je ware zelf traject)

Met veel plezier begeleid ik jou op je pad.

Voel je welkom!

Iets over mijn achtergrond…

Zolang ik mij kan heugen heeft het mij gefascineerd waarom wij mensen doen wat we doen. Boeken over persoonlijke ontwikkeling gaven mij hierin inzicht en versterkten tegelijkertijd de honger naar meer.

 In 2008 startte ik de4-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach bijAnanta-Opleidingen.De diploma’s voor de Medische en Psychosociale basiskennis behaalde ik vervolgens bij Instituut voor E.E.N. Inmiddels heb ik ruim 7 jaar ervaring in begeleiding en delen van kennis, volg ik al 10 jaar (bij)scholing in coaching, therapie en vakgerichte opleidingen, en heb meer dan 15 jaar ervaring in bewustwording en persoonlijke groei.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional