Hoi, mijn naam is Margo van Dijk

Motto: "Hoe mooi zou het zijn als iedereen werkt vanuit wie hij is?"

Persoonskenmerken:

Doelgericht

Intuitief

Authentiek

Mijn vakgebied:

Re-integratie & outplacement

Werk-prive balans coaching

Loopbaancoaching & advies

Locatie: Heerlen/Maastricht

Praktijk naam: Inbetween Personeelsdiensten

Wie ben ik...

Ik sta bekend als een empathische, doelgerichte en authentieke coach, mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Met meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en loopbaan coaching, haal ik nog steeds veel voldoening uit het begeleiden van mensen in het (her-) vinden van hun eigen kracht en hun weg in hun carrière of andere zinvolle levensinvulling.

Hoe ik werk...

Ik ga uit van op de persoon afgestemde aanpak, waarbij ik vooral goed luister en help te reflecteren. Ik werk doelgericht en praktisch, help de ander inzicht te krijgen in zijn/haar kracht en kunnen.  

Een traject kan soms confronterend zijn omdat ik je een spiegel voorhoud, maar ik help je ook te relativeren. Humor hoort hier zeker bij. Ik werk met verschillende methodieken en instrumenten, die ik afstem op de persoon en zijn /haar doel en coachvraag.

Door mijn empathie, geduld en zeker ook mijn kennis van de arbeidsmarkt en eigen levenservaring kan ik een zinvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jou in je carrière en jezelf.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Ik kan je helpen bij vragen op het gebied van:

  • je carrière
  • beroepskeuzes of andere levensvragen
  • het hervinden van je eigen kracht. Het stimuleren van je positief zelfbeeld en zelfvertrouwen kan hierbij onderdeel zijn.

Iets over mijn achtergrond…

Ik heb meer dan 25 ervaring in de arbeidsbemiddeling en heb als reintegratiecoach, 8 jaar gewerkt bij diverse re-integratiebedrijven en gemeentelijke overheden.

Sinds 2015 ben ik als zelfstandig loopbaancoach, mediator en HR-adviseur werkzaam.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional