Hoi, mijn naam is Marlies Kusters

Motto: "'En nu Ik....!' Goed voor jezelf zorgen is immers het mooiste cadeau wat je aan de ander kunt geven."

Persoonskenmerken:

Rustig

Welbespraakt

Doelgericht

Mijn vakgebied:

Teamcoaching

NLP

Individuele coaching

Locatie: Weert

Praktijk naam: Eigenwijzecoachweert

Wie ben ik...

Oog voor ‘Ik en de ander’.

Ik ben een NLP trainer en coach die jou brengt naar jouw eigenwijze; naar waar het voor jou echt om gaat! Het is mijn intentie om jou stralend, vanuit zuiverheid, te laten ontwikkelen. Deze ontwikkeling begeleid ik liefdevol, dat betekent dat ik je ook warm zal confronteren waar dat nodig is. Om vervolgens een manier te zoeken waarop jij, jouw eigenwijze, een meerwaarde kan laten zijn voor je gezin, je team en voor de organisatie.

Ik heb altijd oog voor “Ik en de ander”.

Of zoals een klant verteld: Marlies heb ik leren kennen als een warme, inspirerende en oprechte vrouw. Wat Marlies heel goed doet is op het juiste moment de juiste open vragen stellen. Hierdoor kwam ik dicht bij mezelf. Dat zorgde voor mijn persoonlijke groei en heb ik in mijn werk eigenaarschap (terug) gevonden. Door de coachgesprekken met Marlies is mijn zelfvertrouwen gegroeid en mijn werkplezier werd vergroot. Het is heerlijk om terug te kijken naar deze periode. Het heeft mij als mens veranderd, bewuster gemaakt van wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor sta.

Ook de opleiding van Marlies, die zich richtte op het ontwikkelen van een ‘coachende attitude’ heeft mij enorm geholpen om coachende vaardigheden en tools toe te passen in mijn dagelijkse werk.

In een groep zorgt Marlies ervoor dat alle deelnemers ‘aan staan’ en zorgt ze voor verbinding in de groep. Ze confronteert je waardoor je écht naar je zelf toe gaat want uiteindelijk sta je zelf aan het roer! Dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met deze eigenwijze coach!

Hoe ik werk...

Mijn persoonlijke inbreng met betrekking tot NLP-coaching is;

Mijn aanpak begint met het bewust worden van jouw eigen model van de wereld en hoe jij vanuit je eigen drijfveren handelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te gaan met de bewustwording van het model van de wereld van de ander en hoe jij middels interactie daarmee omgaat. Vervolgens spelen vragen als ‘hoe ga jij om met deze verschillen en diversiteit’ en ‘hoe kunnen deze helpend zijn in jouw leven’?

Ik ben geen coach die jou vertelt welke dingen jij moet veranderen in je leven of in je werk, om zo gelukkiger te worden. Ik heb altijd de intentie om jouw eigen bewustzijn te vergroten en van daaruit te bekijken hoe jij jouw leven mooier kan maken. Niet alleen door met je hoofd te handelen, maar vooral ook met je hart.

De basis waarop ik coach ligt in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Resultaat: de focus op jouw veranderingsproces staat centraal. Deze focus leidt dit tot gedragsveranderingen die jou al snel verder helpen om je doel te behalen. Je hervindt jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen. Je maakt contact met de bron van je inspiratie waardoor je houding effectiever wordt en je antwoorden zult vinden op al lang sluimerende vragen. Kernwoorden hierin zijn: zelfinzicht, zelfkennis, inspiratie, acceptatie en gedragsverandering.

Duur van een coachtraject;

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit zes gesprekken van twee uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de vraag. Voordat je aan de coachgesprekken begint, bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan. Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is. Uiteraard beslis je daarna pas of je  echt verder wilt.

Wil je je eerst oriënteren op wat persoonlijke coaching voor je kan betekenen? Bezoek dan onze gratis NLP-inspiratieavonden en de info-avonden voor de trainingen NLP coachopleiding en NLP persoonlijk Leiderschap: https://eigenwijzecoachweert.nl/inspiratieavonden/ https://eigenwijzecoachweert.nl/informatieavond/

Waar ik je verder mee kan helpen..

- Individueel coachtraject:  afgestemd op jouw persoonlijke hulp vraag, gerelateerd aan werk en/of prive. https://eigenwijzecoachweert.nl/coaching-marlies/

- NLP Coachopleiding: de Eigenwijze Coach Weert biedt een NLP coach opleiding aan die jou vormt tot NLP coach (practitioner). Het is een opleiding die jou helpt in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling maar die jou ook vormt tot een toekomstig coach. https://eigenwijzecoachweert.nl/nlp-coach-opleiding/

- NLP Persoonlijk Leiderschap: heb jij de behoefte om een betere versie voor jezelf te gaan worden en jezelf op de eerste plaats te zetten, dan gaat deze opleiding een wereld van verschil maken in je plezier en je motivatie! Zowel in je privéleven als in je werkleven. https://eigenwijzecoachweert.nl/opleiding-persoonlijk-leiderschap/

- Teamcoaching: Zorgorganisaties en welzijnsinstellingen veranderen in zo’n snel tempo dat zorgmedewerkers constant worden uitgedaagd zich aan te passen. Dit vraagt een veranderde autonomie van de zorgprofessionals. De organisatie maakt de keuzes over het waarom en welke kaders er zijn. De teams bepalen het wat en hoe.  https://eigenwijzecoachweert.nl/teamcoaching/

Iets over mijn achtergrond…

Wie is deze eigenwijze coach? Ik stel me graag aan je voor!

“Ik ben Marlies Kusters, woonachtig in Weert. Sinds 1987 heb ik ervaring opgedaan in allerlei takken binnen de zorg zoals ziekenhuis-, gehandicapten- en ouderzorg. Daarbij heb ik verschillende functies doorlopen van verpleegkundige en manager tot team- en organisatiecoach.

Vanaf 1998 ben ik de wereld van NLP en coaching gaan ontdekken; de wereld van ik, individuele-, team- en organisatiecoaching. Juist deze combinatie van zorg & welzijn en coaching heeft mij een ‘eigenwijze’ visie opgeleverd.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional