Hoi, mijn naam is Nancy Dirkx

Motto: "Waar een wil is, is een weg"

Persoonskenmerken:

Pragmatisch

Doelgericht

Holistisch

Mijn vakgebied:

Burn-out en Stress hantering

Werk-prive balans coaching

Zelfvertrouwen & assertiviteit

Locatie: Stramproy

Praktijk naam: Kine-Vital

Wie ben ik...

Ik ben Nancy Dirkx - Grein en ik woon samen met mijn gezin in Stramproy.

Jaren geleden kwam ik zelf in aanraking met Kinesiologie vanwege stress- en angstklachten. Ik vond het zo fascinerend dat mijn spieren me precies konden vertellen wat de oorzaak was van mijn probleem; precies de vinger op de zere plek. Ik had al meerdere keren hulp gezocht, maar niks was zo effectief als Kinesiologie. Praten alleen bleek niet genoeg te zijn. Er diende op een ander vlak ook iets te gebeuren. Een holistisch perspectief bood uitkomst. Deze manier van werken liet mij niet meer los met als resultaat dat ik uiteindelijk zelf de opleiding ben gaan volgen.

Sinds september 2021 werk ik dagelijks met veel plezier in mijn eigen praktijk aan huis. Ik vind het fantastisch om mensen te mogen begeleiden, zodat ze weer de regie krijgen over hun eigen leven, want ik ben ervan overtuigd dat dit uiteindelijk leidt tot een vitaler en veerkrachtiger leven.

Hoe ik werk...

Kinesiologie is een lichaamsgerichte therapie. Ik gebruik spiertesten als instrument om de verstoringen binnen het lichaam op te sporen en ik werk vanuit een holistisch perspectief. Dat wil zeggen dat de oorzaak van een klacht op een heel ander gebied kan liggen dan waar het tot uiting komt. Denk hierbij aan verstoringen in emoties, psyche, spijsvertering, hormonen, spieren energiecentra etc. De spiertesten zorgen ervoor dat ik heel effectief te werk kan gaan.

We hoeven dus niet lang te spitten om de oorzaak te vinden en tot een oplossing te komen. Uiteraard vind ik het mentale proces ook belangrijk en door onze gesprekken krijg je inzicht in je situatie. Hierdoor maakt chaos plaats voor duidelijkheid en doelgerichtheid. Meestal zijn 3 tot 5 sessies nodig voor een blijvend resultaat.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Ik kan je met het volgende verder helpen:

  • Burn-out en stressgerelateerde klachten
  • Het herstellen van werk/privé balans
  • Leren omgaan met hoogsensitiviteit
  • Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld
  • Het oplossen van chaos in je hoofd

Kinesiologie is voor veel doeleinden inzetbaar.

Vraag je je af of Kinesiologie iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik maak graag even tijd vrij om je situatie te bespreken.

Iets over mijn achtergrond…

Ik heb gedurende mijn loopbaan op verschillende HR afdelingen gewerkt. Vanuit het ziekteverzuimbeleid heb ik veel medewerkers mogen begeleiden tijdens hun ziekteproces. Ik merkte dat ik veel voldoening haalde uit het 1-op-1 begeleiden van mensen. Dit heeft ertoe geleid dat ik begon met de opleiding tot Kinesioloog. Deze heb ik in maart 2022 afgerond.

Tevens heb ik ook de opleiding Medische Basiskennis afgerond. Momenteel volg ik een opleiding tot HSP coach. Deze verwacht ik in mei afgerond te hebben.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional