Hoi, mijn naam is Natasja Theunissen

Motto: "Verander je gedachten, verander je leven"

Persoonskenmerken:

Rustig

Resultaatgericht

Intuitief

Mijn vakgebied:

NLP

Teamcoaching

Training

Locatie: Venlo

Praktijk naam: Natasja Theunissen Coaching & Training

Wie ben ik...

Ik heb jarenlange ervaring in het financiële bedrijfsleven met leidinggevende ervaring. In 2020 ben ik mijn eigen coaching en trainingsbedrijf gestart, omdat ik heel graag anderen wil inspireren en motiveren om uit je comfort zone te komen en de leider van je eigen leven te worden door het maken van bewuste keuzes in plaats dat anderen een keuze voor jou maken. Wanneer je doet wat je leuk vindt, doe je de dingen met meer gemak en inspiratie dan wanneer je dingen vanuit wilskracht doet en word je leven een stuk lichter en meer ontspannen.

In het bedrijfsleven richt ik me vooral op zelfsturing van medewerkers en bewust leiderschap ontwikkeling van leidinggevenden. Natuurlijk heb ik ook mijn eigen levenservaring en levenslessen die ik in mijn coaching in zet. Ik gebruik o.a. NLP, hypnose en IEMT. Ook verzorg ik workshops over persoonlijk leiderschap.

Hoe ik werk...

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we de concrete hulpvraag en kijken we of er een wederzijdse klik is.

Coaching is altijd maatwerk, maar heeft meestal een maximum van 6 sessies.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Mensen die een soort van onbestemd gevoel hebben, een "is dit het nu?" en niet weten wat ze willen met hun werk, relatie, etc. Mensen die het gevoel hebben dat er meer in hun zit dan ze laten zien. Maar ook andere soort levensvragen. En mensen die graag meer willen ervaren op het gebied van:

  • ontspanning
  • (innerlijke) rust
  • balans werk/privé


Kortom vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Neem vooral een kijkje op mijn website voor mijn dienstverlening: www.natasjatheunissen.nl

Iets over mijn achtergrond…

Naast mijn economische achtergrond en jarenlange ervaring in de bedrijfswereld heb ik de volgende opleidingen gedaan:

  • NLP practitioner
  • NLP Master practitioner
  • IEMT (integraal Eye Movement Therapy)
  • Hypnose coach
  • Vergevingscoach.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional