Hoi, mijn naam is Paul Hermans

Motto: "De verandering die je zoekt zit altijd al in jezelf"

Persoonskenmerken:

Intuitief

Creatief

Empathisch

Mijn vakgebied:

Zelfvertrouwen & assertiviteit

Werk-prive balans coaching

Verlies en verandering

Locatie: Herkenbosch

Praktijk naam: Roodborst Coaching en Training

Wie ben ik...

Mijn naam is Paul Hermans (1965). Ik ben een enthousiaste, open en betrokken coach en begeleid je vanuit mijn praktijk aan huis bij je levens- en loopbaanvragen.

Tot augustus 2021 heb ik dit ook in loondienst gedaan bij gemeente Venlo. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om hulp te krijgen van een coach die je begeleidt bij je proces. Iemand die helpt de verbinding te herstellen tussen lichaam en hoofd. Die je in contact laat komen met je verlangens en je laat ervaren hoe het is om te leven en werken vanuit je hart.

Door inzet van mijn creativiteit en intuïtie help ik je dichter bij jezelf te komen. Ik geef je dat extra duwtje in de rug en help je doelbewust op weg.

Hoe ik werk...

Ik werk vanuit het holistisch denken en zie de mens in zijn totaliteit: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Gezamenlijk gaan we op zoek naar jouw wensen ten aanzien van leven en/of werken. Daarbij reik ik voornamelijk creatieve middelen aan om je bewustwordingsproces op gang te brengen. Tekenen, boetseren, schrijven of visualisaties zijn voorbeelden hiervan. Ervaring met creatief werk is niet nodig, iedereen kan het. Wat je maakt is een middel om te ervaren en te onderzoeken. Beeldend werken is heel verhelderend. Je komt oog in oog te staan met wat zich in jouw binnenste afspeelt, voorbij de censuur van je verstand. Door samen te ontdekken wat je bezielt (en wat je mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging en ontwikkeling.

Het gaat om groei van binnenuit, zodat er meer kwaliteit van leven en werken ontstaat. Leer naar jezelf te kijken en te reflecteren. Wat wil je? Wat heb je nodig? Welke stappen ga je zetten? Met gerichte opdrachten leidt ik je naar antwoorden en inzichten die onbewust al in jou aanwezig zijn. Door zelf met verbeteringen te komen blijf je zelfverantwoordelijk voor je eigen proces.

Specialismen: Creatieve (Loopbaan) Coaching | Kunstzinnig Dynamisch Coachen | Essentiecoaching | Werken met belemmerende overtuigingen | Werken met subpersonen | Werken met creativiteit, meditatie en visualisaties | Begeleiding bij verlies en verandering | TMA Talent Management. Meer informatie op mijn website www.roodborstcoaching.nl

Waar ik je verder mee kan helpen..

Je kunt bij mij terecht voor vragen rondom leven, werk, persoonlijke ontwikkeling, verandering en verlies, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Ik ben er voor iedereen die prettiger, doelgerichter en waarachtiger wil leven en werken. Voor iedereen die even vast zit en wil onderzoeken wat hij of zij echt wil in leven en werk. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Voor particulieren én bedrijven.

Voel je welkom!

Iets over mijn achtergrond…

Ik heb een coachopleiding gevolgd aan de Kleine Tiki in Breda. Binnen deze opleiding is de methodiek van het Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC) ontwikkeld. Dit is een manier om creatief te werken aan persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Sinds 2017 ben ik ook als groepstrainer verbonden aan deze opleiding.

Ter verdieping heb ik de voortgezette opleiding Creatief (Levens) Loopbaan Counselor en de Masterclass Essentie Coaching bij Studio Mattias in Driebergen doorlopen. Beide instituten maken gebruik van inzichten uit de creatieve therapie, mindfulness en psychosynthese.

Deze methodes helpen je te ontdekken wie je werkelijk bent, wat je potentieel is en hoe je hier concreet vorm aan kunt geven in je leven en werk. De psychosynthese houdt zich - anders dan de psychologie - niet alleen bezig met persoonlijkheid en gedrag, maar ook met zingeving, spiritualiteit en zelfontplooiing. Door in contact te komen met een stevige basis in jezelf ontstaat inzicht in wat je raakt en beweegt. Hierdoor zie je nieuwe mogelijkheden en kun je keuzes maken die bij jou passen.

Gaandeweg ervaar je meer emotionele- en mentale vrijheid en balans in je werk en leven. In dat (werk)leven krijg je vroeg of laat ook te maken met verlies van een dierbare, een baan of bijvoorbeeld je gezondheid. Om die reden heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van verlies en verandering. Voor mijn CV en aanbevelingen verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/paul-hermans-2158788/

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional