Hoi, mijn naam is Ricardo en Vivi

Motto: "People energizing People"

Persoonskenmerken:

Creatief

Energiek

Authentiek

Mijn vakgebied:

Teamcoaching

Training

Zelfvertrouwen & assertiviteit

Locatie: Roermond

Praktijk naam: Heeyou

Wie ben ik...

Wij, Ricardo en Vivi, zijn al jaren een team.

Ricardo begeleidt als performance coach onder andere artiesten bij hun optredens. Zijn coach talent blijft ook buiten de muziekbranche niet onopgemerkt. Wanneer hij zelfs aanvragen uit het zorgcircuit krijgt om processen te begeleiden, komt hij in aanraking met jeugdzorg en (speciaal) onderwijs.

Vivi kent de weg in de jeugd GGZ en het speciaal onderwijs. Ze werkt ruim 15 jaar als sociotherapeut in de open en gesloten jeugd GGZ. Ook geeft Vivi leiding aan talloze projecten op het gebied van activering van jongeren.

Hoe ik werk...

Wij, Ricardo en Vivi, geloven in kort en krachtig en grensverleggend. In ontmoeten en een positieve mindset.

HeeYou verzorgt op maat gemaakte groepsworkshops voor jouw leerlingen of cliënten.

HeeYou biedt een op maat gemaakt concept waarbinnen we samen jouw doelen gaan bereiken. We geloven in de kracht van groepsprocessen

Waar ik je verder mee kan helpen..

Empowerment: we zetten aan tot ontwikkelen en inzetten van eigen kracht en terugnemen van eigen regie. (H)erkennen van en trots zijn op eigen kunnen en te genieten van doorgemaakte ontwikkelingen zijn dan een logisch gevolg.

HeeYou zoekt jongeren op, nodigt hen uit middels kortdurende, lifechanging workshops en projecten zichzelf en hun energie blijvend terug te vinden.

Sleutelwoorden zijn: samen, zelfregie en positivisme.

Iets over mijn achtergrond…

Wij, Ricardo en Vivi, hebben jarenlange ervaring in het werken met mensen in allerlei verschillende settings. Ricardo werkt al jaren als performance coach. Vivi heeft haar jarenlange ervaring opgedaan in de Jeugd GGZ en speciaal onderwijs.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional