Hoi, mijn naam is Sandra van Kan

Motto: "Samenhang en wisselwerking zien en durven doen wat echt past!"

Persoonskenmerken:

Holistisch

Authentiek

Doortastend

Mijn vakgebied:

Verslavingscoaching

Voedingscoaching

Lifestyle coaching

Locatie: Roermond

Praktijk naam: Echo Coaching

Wie ben ik...

Mijn naam is Sandra, ik ben een enthousiaste, sociale, nieuwsgierige, positieve levensgenieter. Graag ontdek ik nieuwe dingen waar ik echt in kan duiken omdat ik het inspirerend vind om me te blijven ontwikkelen.

Al ruim 30 jaar onderzoek ik mijn eigen vragen op het gebied van eetgedrag, voeding, gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor mij zijn eetbuien, fysieke voedselverslaving, kwetsbaarheid en zelfbeeld belangrijke thema's.

Hoe ik werk...

Ik werk vanuit de integratieve gedachte dat niets op zichzelf staat en alles met elkaar in verbinding is. Integratieve coaching is krachtig omdat het je inzicht geeft in patronen die jouw coachingsvraag overstijgen.

In mijn eigen zoektocht rondom eetgedrag heb ik geleerd dat waar ik problemen ervaar, niet per se de plek is waar de oorzaak ligt of waar ik de oplossing kan vinden. In mijn aanpak ga ik ervan uit dat iedereen deskundig is in zichzelf.

In de wisselwerking tussen jouw eigen fysieke, emotionele, cognitieve, gedragsmatige, sociale of spirituele ervaringen, ligt het antwoord op jouw vraag. Door deze samenhang te gaan herkennen, vergroot je het inzicht in jezelf en creëer je jouw unieke oplossing. Het geeft je invloed over jouw eigen proces. Zo ontstaat coaching op maat op een manier die bij jou past!

Waar ik je verder mee kan helpen..

Je kunt bij Echo terecht voor al je grote of kleine vragen op het gebied van voeding en gezondheid met extra aandacht voor eetgedrag en voedselverslaving.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende vragen: Heb je vragen over gezond afvallen of aankomen en merk je dat je niet goed weet wat hierin bij jou past? Vraag je je af waarom je toch steeds opnieuw zo'n behoefte hebt aan bepaalde voedingsmiddelen? Ervaar je veel stress door andere dingen in je leven en verlies je hierdoor de focus op je gezondheid?

Wil je leren om etiketten te lezen in de supermarkt zodat je beter weet wat je eet of vind je het leuk om gezonder te leren koken? Ben je nieuwsgierig of je bepaalde klachten kunt beïnvloeden met voeding? Merk je dat het soms lastig voor je is om om te gaan met voeding in sociale situaties?
Heb je moeite om op jezelf te vertrouwen als het gaat om wat wel of niet goed voelt rondom eten en voeding?
Raak je in de war van alle informatie rondom voeding en gezondheid? Voel je je kwetsbaar als je met anderen over dit soort vragen wilt praten?

Voel je dan welkom bij Echo Coaching!

Iets over mijn achtergrond…

In 2008 heb ik mijn HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening bij Hogeschool Leiden behaald.
In 2019 heb ik de opleiding tot integratief coach gedaan bij het Institute for Integrative Nutrition.

Sinds 2004 jaarlijks verschillende korte opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van onder andere coaching, methodisch handelen, voeding, gezondheid en andere relevante deskundigheidsbevordering.

Ik heb ruim 18 jaar ervaring in de (jeugd)hulpverlening en heb in 2020 Echo Coaching opgericht.

Op dit moment werk ik vanuit Echo samen met een orthomoleculair therapeut in voorbereiding op mijn start met de opleiding tot orthomoleculair adviseur en ben ik mij aan het specialiseren in het inzetten van suppletie.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional