Hoi, mijn naam is Sara Weyden

Motto: "Love Yourself. Zoals jij is er maar één."

Persoonskenmerken:

Energiek

Empathisch

Authentiek

Mijn vakgebied:

Burn-out en Stress hantering

Lifestyle coaching

Wandel- en natuurcoaching

Locatie: Ell

Praktijk naam: Weyden Coaching

Wie ben ik...

Over mij als persoon. Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn gezin in Midden-Limburg. Tegen de bossen aan. Ik houd van buiten zijn en beweging. Naast zwemmen in natuurwater vind ik het leuk om te fietsen, in de zon of in de regen, in de zomer of in de winter. Maakt niet uit. Ik houd van de elementen! Niet gericht op een bepaald doel of prestatie. Lekker op mijn eigen tempo.

Wat voor mij belangrijk is, wordt verbeeld in mijn bedrijfslogo. Dat zijn een paar abstracte bladeren die bewegen op de wind. Deze bladeren staan voor natuurlijk (onaangeraakt ofwel het wezen/de kern van iets), ze bewegen in de wind, ze werken en zijn samen (samen werken maar ook gezellig samen zijn, zonder doel of iets te hoeven, lekker ontspannen!), ze vormen een geheel (verbinding) en zijn tegelijkertijd allemaal anders (authentiek of eigen). Ze beleven iets in het nu, laten het gebeuren, ze weten nog niet waar ze terecht gaan komen of wat er op ze afkomt en dat hoeft ook niet (het onbekende, het niet weten ofwel het avontuur van het leven). Dit alles is voor mij waardevol en neem ik mee in het coachen. Met vooral veel waardering voor het bijzondere aan ieder mens, jouw eigenheid, en dat dan aan de wereld laten zien. Jezelf laten zien.

Hoe ik werk...

Ik bied 3 programma's aan op respectievelijk leefstijl, vitaliteit en stress & burn-out.Mijn aanbod bevat een workshop over leefstijl en een vitaliteitsprogramma. In de workshop breng je je huidige leefstijl in kaart op voeding, beweging & ontspanning, en krijg je inzicht in de impact daarvan op je vitaliteit.

In het trainingsprogramma (het vitaliteitsprogramma) doen we dat ook maar je gaat dan ook aan de slag met wat je wilt veranderen in jouw leefstijl. Gericht op je vitaliteit, je energielevel, en op ontspanning. Deze programma's vinden deels op locatie plaats, deels buiten.Naast deze workshop en de training bied ik 1 op 1 coaching aan bij stress en burn-out (spanningsklachten).

De kern van mijn werkwijze daarin is dat je je eigen koers weer gaat bepalen, daarmee aan de slag gaat en beleeft wat het met je doet. Dus wie ben jij, wat doe jij met jouw talenten, met wat jij belangrijk vindt in het leven, en hoe ervaar jij dat? Het varen van je eigen koers. Het gaat dus over wat zingeving voor jou betekent en hoe jij daar invulling aangeeft en waar je in dit proces tegen aan loopt. Beweging en voeding worden ook meegenomen in dit programma, specifiek gericht op het verminderen van spanning. Dit programma vindt buiten plaats, tenzij een deelnemer het op kantoor of thuis wilt laten plaatsvinden.

Waar ik je verder mee kan helpen..

Ik help professionals met stress, burn-out of spanningsklachten. Denk daarbij niet alleen aan uitval door spanning en daar weer bovenop willen komen. Denk zeker ook aan de lichtere spanningsklachten of een aanhoudend onrustig gevoel.

Dat gevoel waarbij je het dagelijkse leven wel aankan maar dat het niet helemaal voor je werkt en dat je weet dat je iets wilt veranderen. Dat je je alleen afvraagt “wat en hoe?” Daar help ik bij; je leven richten zoals bij jou past, bij wie jij bent, bij wat voor jou belangrijk is en waar jij goed in bent. Zodat jij weer dagdagelijks plezier gaat ervaren en ontspanning vindt.Dus aan jou de vraag… Wie ben jij? Wat is jouw verhaal of wat wil jij dat jouw verhaal wordt?

Iets over mijn achtergrond…

Professioneel gezien heb ik werkervaring opgebouwd binnen HRM o.a. op het vlak van ontwikkelvraagstukken. Ik houd van thema's zoals duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Met aandacht voor mensen! Ik heb een opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach gedaan en ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches in Nederland (BLCN).

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional