Hoi, mijn naam is Stefan van Heugten

Motto: "Kies je eigen omgeving, werk met plezier, succes volgt!"

Persoonskenmerken:

Energiek

Resultaatgericht

Creatief

Mijn vakgebied:

Timemanagement coaching

Teamcoaching

Communicatie coaching

Locatie: Herten

Praktijk naam: Sidekick

Wie ben ik...

Mijn naam is Stefan van Heugten, ik woon in Roermond.

Vanuit de behoefte om meer voldoening te halen uit mijn werk en écht impact te kunnen maken startte ik in 2019 mijn eigen bedrijf HealthCare Professional services voor interim-management opdrachten.

In 2022 ontstond de samenwerking met Saskia Haafkes van Lysna.world. Waarna ik besloot om de de coaching- training en consultancy activiteiten te labelen met een nieuwe naam; Sidekick.

De naam zegt het al, een sidekick is iemand die dicht bij je (maar op de achtergrond) staat, meedenkt en meehelpt om jouw activiteiten nog succesvoller te maken.Dus, ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt hoe je de prestaties van jouw bedrijf naar een hoger level kunt tillen? Wil je een nog betere werkomgeving creëren voor je medewerkers waar groei en gezamenlijk succes centraal staan? Dan maak ik heel graag nader kennis.

Hoe ik werk...

Er bestaat geen 'standaard' actieplan, het is altijd maatwerk.

Ik ga dus eerst met jou als opdrachtgever om de tafel zitten om een heldere doelstelling te formuleren. Vervolgens gaan we duidelijkheid krijgen met betrekking tot de huidige situatie, de pijnpunten en je wensen en aspiratiesVan hieruit stellen we samen een actieplan op om vanuit de huidige situatie de beoogde doelstelling te gaan realiseren.Hierbij maak ik gebruik van verschillende praktische evidence-based coaching en trainingsmodellen waarmee ik in kaart breng wat er nodig is om te groeien als mens, team of organisatie.

Waar ik je verder mee kan helpen..

  • Het gaat goed met je bedrijfsresultaten, maar hoe gaat het met jou zelf?
  • Wil je als werkgever duurzaam investeren in je mensen?
  • Is je organisatie snel gegroeid en heb je geen overzicht meer?
  • Zou je wel eens met iemand willen sparren over de toekomst van je bedrijf?
  • Sluit je strategie nog aan bij de huidige marktontwikkelingen?

Iets over mijn achtergrond…

Via de zorgsector en de evenementenbranche kwam ik terecht in de medical device industrie. Daar heb ik verschillende managementfuncties bekleed bij toonaangevende internationale bedrijven (o.a. voor multinationals als Johnson & Johnson en Medtronic).

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van teammanagement en coaching. Teams die ik mocht aansturen waren divers van samenstelling, gemotiveerd en succesvol.

Vrijblijvend kennismaken? Stel hier je vraag aan me

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional