Datum:
2/6/23

Locatie: Zentire – ruimte voor groei, Americaanseweg 107 (Meterik)

Tijd:
19:21
Spreker:
Linda Leijsten

Training bewust stressen

Wat ga je doen?

Heb jij ooit een hert zien afvragen of de wolf van twee maanden geleden hem nog achterna zit?

Deze training bevat universele kennis en wijsheid die overal toepasbaar is en geschikt is voor iedereen die wil ontwikkelen.

De gebruikte kennis, methodieken en technieken komen o.a. uit de neurowetenschap, lichaamsgerichte psychotherapie, ademwerk, mindfulness en zijn gebaseerd op de expertise en opgedane werkervaring tijdens het begeleiden in één op één consulten en het geven van trainingen.

Wat heb je nodig? Een nieuwsgierige, leergierige houding en jezelf als gereedschap.

Wat ga je ontwikkelen?


In de training van vrijdag 2 juni tussen 19.00 en 22.00 neemt Linda Leijsten je mee in het thema: “bewust stressen.”

Een hert is niet bezig met wat er enkele minuten geleden eerder heeft plaats gevonden, laat staan dat hij nadenkt over de wolf die hem twee maanden geleden probeerde te pakken. Maar… wat wij als mensen doen is een (traumatische) ervaring herbeleven of vooraf ervaren.

Dat is schadelijk, want tijdelijke stress zet je dan om in langdurige stress. We worden dagelijks uitgedaagd door situaties binnen en buiten onszelf. Denk hierbij aan hoge werkdruk, privé problemen of andere stress gerelateerde thema’s. Voor een korte periode kunnen we dat aan, maar als die piek een langere periode blijf aanhouden, lijdt je gezondheid eronder. De ervaring leert dat te lang doorgaan met spanning/stress je gezondheid op de proef stelt. Het is dus niet vreemd dat mede hierdoor je veerkracht verminderd.

Om je (lichaams)bewustzijn te verbreden, neem ik je mee in de wereld van hersengolven en hoe onze opvoeding van invloed is op de stress die wij ervaren. Daarnaast gaan we aan de slag met verschillende manieren die je helpen het hoofd rustiger te houden, en weet jij aan het einde van de training hoe je bewuster kunt stressen.”

Aanmelden kan tot maandag 22 mei 2023 via: linda@innergroei.nl. Je ontvangt vervolgens een factuur van Linda voor betaling. Nadat Linda de betaling ontvangen heeft, is je deelname definitief.

Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer.

Datum: Vrijdag 2 juni 2023

Tijd: 19.00 – 22.00 (inloop vanaf 18.45)

Investering: 55,- euro (inclusief koffie thee en versnapering)

Adres: Zentire – ruimte voor groei, Americaanseweg 107 – Meterik  

Meer informatie?

Dank u, uw bericht is goed ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind de professional die bij jou past

Vul jouw persoonlijke voorkeuren in...en wij gaan voor jou op zoek naar de professional die bij jou past.

We bekijken elke aanvraag voor ondersteuning/begeleiding zorgvuldig. Door ons breed netwerk van professionals kunnen wij jou in contact brengen met de persoon die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Vind jouw professional